În căutarea unui credit rapid profitabil pentru o mașină?

Visezi la o masina noua? Doriți o oră să vă aruncați mașina veche și să vă răsfățați cu un brand mai nou și mai frumos? Acesta este unul dintre visurile a aproximativ 47% din populație, dar nu toată lumea are ocazia să-și permită acest lucru.

Dacă privim din alta parte, putem rezuma următoarele – dacă economisiți ani de zile pentru a cumpăra o mașină nouă, va exista un moment în care veți fi descurajați și nu veți avea achiziția dorită. Poate doriți să împrumutați bani de la prieteni sau rude, dar nu toți au mai mulți bani rămași. Apoi vine perioada de ezitare – de ce cheltuiți o sumă imensă de bani pentru o mașină atunci când vă aduce costuri suplimentare?

Imprumut auto

Dacă chiar și după aceste argumente doriți noua mașină elegantă, atunci următoarea alternativă este împrumuturile. Nu uita despre ratele dobânzilor, cu toate acestea, trebuie să plătiti toate 60 de luni, să zicem, dacă alegeți astfel de rate lunare.

De-a lungul anilor, fiecare mașină nouă este devalorizată. Sigur, după primul an de utilizare, mașina dvs. va pierde aproape douăzeci la sută din valoarea inițială. După aproximativ 4 ani de utilizare, mașina vă va costa jumătate.

Ca un plus al achiziționării unei mașini noi, garanția poate fi menționată. Vă oferă siguranța că, dacă se întâmplă ceva, nu veți alerga la cel mai apropiat maestru pentru sfaturi și corecții. Există o discrepanță – perioada de garanție este adesea de până la 3 ani, în timp ce ratele pentru un împrumut nou sunt de cel puțin 5 ani.

Așa că, înainte de a vă lua responsabilitatea de a retrage un credit de mașină, cântărește binele și argumentele.

 

Vezi mai multe aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *