CEL MAI CREDIT CU CELE MAI PUȚINE DOCUMENTE SOLICITATE

Când ai nevoie urgent de bani, cine te poate împrumuta?

credit-nebancare-romaniaDacă ai mai interacționat până acum cu băncile sau ai mai cerut vreo ofertă de creditare de la ele, știi deja cât de mult poate să dureze până primești un răspuns și câte documente îți solicită. Chiar și așa, e nevoie să participi mai întâi la o discuție, să ți se spună ce documente să aduci și abia apoi te prezinți cu ele și vezi exact termenii contractuali.
Toate astea cer timp iar tu nu ai timp, nu-i așa?

Dacă ai nevoie de un împrumut urgent, creditele  oferite de IFN-uri cu siguranță te vor ajuta mai repede decât ar putea să o facă orice bancă. Mai exact, băncile alocă, în medie, între 3 și 5 zile lucrătoare pentru a lua o hotărâre în cazul cererii tale de creditare. Prin contrast, o instituție financiară nebancară poate hotărî și îți poate și vira banii chiar în aceeași zi sau în decurs de doar câteva ore de la aplicare!

 

Creditul acesta propus de IFN-uri vine și cu o solicitare minimă de documente. De cele mai multe ori, prezentarea unei cărți de identitate este tot ceea ce ți se cere. Fără giranți sau garanții de orice natură, fără adeverința de salariat pe care o poți obține doar de la angajatorul tău, printr-o procedură simplă ce implică doar câteva click-uri.

 

Exact, ca să aplici la un credit cu minim de documente nu trebuie decât să dai câteva click-uri, pentru că totul se întâmplă online! Clauzele sunt clare și dobânda este cunoscută de la bun început, banii sunt virați în doar câteva secunde după ce ai semnat contractul.

 

Poți avea în vedere un astfel de credit  care nu necesită adeverință de salariu cam pentru orice fel de urgență. Accidente auto minore, reparații în casă, probleme medicale, facturi care te iau prin surprindere și multe altele!

 

Tu nu trebuie decât să tratezi acest tip de împrumut cu aceeași seriozitate cu care ai trata și un împrumut de la o bancă. Un împrumut este un împrumut, indiferent de unde îl iei. Iar dacă îl ignori, efectul bulgărelui de zăpadă nu va întârzia să apară. Dacă nu vrei să ajungi să te copleșească datoriile, asumă-ți întotdeauna responsabilitatea pentru deciziile tale financiare și plătește ratele la timp!

credit nebacare

 

CREDIT CU MINIM DE DOCUMENTE