Credit cu gaj automobil

Credit cu gaj auto

Majoritatea băncilor împrumută bani împotriva unor astfel de garanții. Dacă aveți o mașină și sunteți gata să o puneți drept gaj pentru o sumă de bani – nicio problemă. Există un astfel de serviciu pe piața creditelor. Este deosebit de popular cu împrumuturile rapide.

Dar nu te grăbi să semnezi un contract. Citiți cu atenție toate condițiile împrumutului, pentru că în caz de faliment – vă puteți pierde mașina. Deci, citiți mai întâi contractul și, dacă este necesar, consultați un specialist pentru a ști la ce să vă așteptați.

Împrumut colateral pentru mașină / bani împotriva unei mașini


Sumele acordate pentru acest tip de împrumut pot varia în funcție de diferiți factori. Depinde cât costă mașina ta. Veți obține cei mai mulți bani pentru o mașină relativ nouă și conservată.

Bani imprumut cu gaj auto

Rețineți că aceste tipuri de împrumuturi sunt destul de riscante. Fii atent cu documentele pe care le semnezi. Mai ales dacă împrumutul este de la o companie de împrumut rapid. Acolo factorul de risc este mai mare și adesea parametrii contractului sunt neclari. Deci, gândiți-vă bine înainte de a lua un împrumut cu garanția unei mașini.