Credit fără verificare in biroul de credit

Cum să beneficiezi de un împrumut fără verificare Biroului de Credite?

Din ce in ce mai mulți solicitanți incearca sa gaseasca instituții financiare care acorda împrumut cu istoric negativ. Nu este de mirare ca sunt si banci ce acorda clementa unei parti dintre cei care sunt listați Biroul de Crecit. În general, condițiile ne spun că sumele datorate din trecut sa nu fi fost mari, iar perioada de întarziere să fi fost scăzută.

Împrumut fara biroul de credit

Sunt destul de puține cazurile in care instituțiile acceptă împrumuturi pentru persoane care au întârziat în trecut cu plata ratelor. În plus, toate bancile verifică istoricul la Biroul de Credite pentru toți cei care solicită un nou împrumut.

Cum verific dacă sunt prost plătitor?

Punctualitatea in plati este foarte importanta in rambursarea unui credit, intrucat includerea in lista railor platnici poate pune in pericol acordarea si debursarea eventualelor imprumuturi viitoare, in unele circumstante mai grave chiar deschiderea unui cont curent.

Pentru că merită să fii punctual în plăți

Punctualitatea în plăți este așadar foarte importantă, întrucât includerea în lista rau plătitorilor poate pune în pericol acordarea și debursarea oricăror împrumuturi viitoare și, în unele circumstanțe mai grave, chiar deschiderea unui cont curent. Băncile folosesc arhivele SIC pentru a evalua bonitatea și pentru a verifica dacă clientul plătește de obicei la timp sau, pe de altă parte, a fost supus unor rapoarte, astfel încât să evite orice risc de insolvență. Datele conținute în arhive sunt, de asemenea, de o importanță fundamentală pentru înțelegerea nivelului de fiabilitate al solicitanților de credit și ipotecă.

Cum devii un prost plătitor?

Rău plătitori sunt cei care în trecut nu au putut rambursa una sau mai multe rate dintr-un împrumut conform prevederilor contractului, din cauza neglijenței sau a dificultății de achitare a datoriei contractate. În această a doua ipoteză și dacă aveți mai multe credite deschise, pentru a evita să fiți inclus în lista celor rău plătitori, poate fi indicat să apelați la soluții care vă permit să reduceți costurile , precum consolidarea datoriilor.