Împrumut rapid prin carte de identitate

Vrei imprumut doar cu buletinul?

credit-nebancare-romaniaUnele dintre procedurile cele mai neplăcute și consumatoare de timp pentru un împrumutat legat de o vizită bancară este colectarea de documente pentru diferite cazuri. Atunci când avem nevoie urgentă de bani, în așteptarea întârzierilor birocratice, mâinile sunt pur și simplu abandonate. Fondurile urgente pe cauțiune la casele de amanet au, de asemenea, multe capcane. Dar nu vă grăbiți să va disperați – organizațiile de microfinanțare își întâlnesc clienții, oferind un împrumut cu cartea de identitate ca singurul document.

Credit doar cu carte de identitate


Serviciu online vă permite  credite online doar cu cartea de identitate, fără a oferi pașaport și documente care dovedesc solvabilitatea inițială. Serviciul poate fi folosit de aproape orice debitor de la vârsta de 18 ani care are cetățenia romană. În scopul de a obține bani pentru împrumut cu pașaport, nu trebuie să-l oferiti, doar completați formularul de cerere, indicând datele de pașaport. Mai mult decât atât, nu este nevoie de a vizita biroul și de a completa ambele părți ale numeroaselor pagini ale contractului sau de admite agentul de a semna.
Cu câțiva ani în urmă, era imposibil să obținem un împrumut doar cu un singur pașaport. În prezent, astfel de credite sunt prezente în liniile organizațiilor financiare mici  și al băncilor mari. Creditul eliberat pe baza pașaportului timp de 15 minute are propriile particularități. Trebuie să știți despre ele pentru a evita plățile inutile și să nu deveniți victime ale fraudei financiare.

Urgența emiterii unui împrumut rapid cu pașaportul

Se pare că nu există nimic complicat în proiectarea unui împrumut în conformitate cu schema standarda. Este suficientă pentru a produce o declarație de venit sau a confirma identitatea unui document suplimentar. Cu toate acestea, nu fiecare cetățean poate îndeplini aceste cerințe. Creditele emise numai cu pașaport sunt alese din mai multe motive. Anume:

  • Lipsa veniturilor oficiale și imposibilitatea de a furniza un certificat de venit;
  • Necesitatea urgentă de bani și lipsa de timp pentru colectarea unui pachet complet de documente;

• Nerespectarea filialei băncii din cauza lipsei sucursalelor sale în localitate sau datorită locurilor de muncă.