Refinanțare unui credit rău

Cum se refinanţează un credit ?

Vine un moment în viață atunci când apar situații neașteptate legate de anumite plăți sau de noi planuri de locuire, formare sau altceva, care e important pentru dvs. în aceasta perioada de viata. Cu toate acestea, când recurgem la un credit rapid, este adesea necesar să il refinanțeze.

Refinanțare credit

credit-nebancare-romaniaRefinanțarea este o metodă cunoscută de rambursare a creditului și a altor obligații curente cu un nou credit pe care îl descărcați. Aceasta vă oferă sansa unică de a îmbunătăți considerabil condițiile pe care sunteți în prezent obligați – o contribuție, o rată a dobânzii, o perioadă de rambursare. Refinanțarea ar putea fi realizată cu succes de o nouă companie / bancă sau prin renegociere cu creditorul dvs. actual.

Credit nebancar 100% online

 

Ce este refinanțarea?

Luarea unui nou credit pentru a acoperi datoriile deja existente sau împrumuturile. În mod obișnuit, obiectivul este de a obține termeni mai buni sau de a îmbina mai multe credite într-unul singur. Pentru a primi refinanțare, trebuie să solicitați acest lucru în bănci sau instituții nefinanciare. Ei vor verifica creditele și situația dvs. financiară și vă oferi refinanțare. Cu o refinanțare adecvată, vă puteți reduce rata lunară și / sau perioada de rambursare a creditului.

E bine de reținut  că suma datorată nu se diminuează. Doar termenii schimbării împrumutului – schimbarea pe termen și / sau rata dobânzii. În cazul în care există garanții, aceasta rămâne și nu este eliminată. Riscurile de refinanțare nu sunt prea multe, dar ele sunt. În primul rând este posibil să nu aprobați și să pierdeți timpul. În al doilea rând, noile condiții se pot dovedi necorespunzătoare pe termen lung. Deci, faceți cercetările și gândiți-vă.

Credit online in 30 de minute

 

De ce să refinanțăm?

Pe lângă îmbunătățirea condițiilor în care sunteți afiliat la bancă, o altă refinanțare semnificativă avantajoasă este că vă oferă șansa de a vă întâlni sau mai multe obligații într-una singură. Deci, cu noul credit pe care l-ați retras, sunteți în stare să vă răscumpărați obligațiile curente și să rămâneți cu un singur credit pe care îl puteți plăti mai ușor. Confortabil și rezonabil, nu?

In ce mod se realizează refinanțarea?

Piața financiară este foarte diversă și se schimbă în fundație, iar dacă țineți cont de tendința actuală, vedeți că ratele dobânzilor se modifică în timp. Dacă dobânda este redusă, puteți retrage în siguranță un nou împrumut și, astfel, vă puteți rambursa datoriile vechi. În acest fel, câștigați din diferența de rată a dobânzii și economisiți. Dar ce mai bine decât asta?

Sfaturi pentru refinanțare:

 • Examinați termenii creditelor curente.
 • Studiați termenii și condițiile diferitelor instituții financiare pentru care aplicați.
 • Calculați ratele dobânzilor și taxele, examinați perioada de returnare.
 • Fii pregătit să dovedești venituri.
 • Fiți pregătit să oferiți un garant.
 • În cele mai multe cazuri, este mai bine să aveți un credit mare, cu condiții bune, decât câteva.
 • La refinanțare, plătiți mai întâi cardurile de credit și împrumuturile rapide. Acestea au, de obicei, rate ale dobânzii mai mari.
 • Acordați atenție taxelor de depunere a cererilor. Uneori pot fi foarte mari.
 • Aveți grijă la prelungirea perioadei de împrumut. De obicei, contribuțiile dvs. lunare vor scădea, dar pe termen lung veți plăti mai mult.
 • Creditele rapide de refinanțare nu reprezintă o soluție universală. Suma datorată rămâne neschimbată.
 • Creșterea veniturilor și o competență mai bună se pot dovedi a fi o soluție “financiară” convenabila pe termen lung.

 


Care sunt avantajele refinanțării unui credit cu istoric rău?

Avantajele pot include reducerea ratei dobânzii, consolidarea datoriilor, extinderea termenului de rambursare și îmbunătățirea scorului de credit.

Ce condiții sunt obișnuite pentru refinanțarea unui credit cu istoric rău?

Condițiile variază, dar pot include un istoric de angajament în rambursare, venituri suficiente pentru a acoperi noile rate și un plan de rambursare sustenabil.

Există limitări privind suma pe care o pot refinanța?

Da, limitările privind suma pot varia în funcție de instituție. Este important să discutați cu instituția financiară pentru a înțelege aceste detalii.