Împrumut auto

Un împrumut auto este una dintre opțiunile posibile pentru a obține mașina de vis rapid și ușor, chiar dacă nu sunteți gata să o plătiți în acest moment. Puteți conta întotdeauna pe ajutorul instituțiilor financiare care vă vor oferi un împrumut auto pentru a vă realiza visele.

Credit pentru achiziționarea de mașini

credit-nebancare-romania

Mașina nu trebuie să fie nouă, puteți alege un model care vi se potrivește perfect și să fie la mâna a doua, unde, desigur, prețul va fi mult mai mic.

Deci, să vedem care sunt modalitățile de a obține mașina dorită prin companii care oferă împrumuturi auto.

Puteți rezolva problema făcând o achiziție în rate. Acest mod este, de asemenea, rapid și astfel veți avea ocazia încetul cu încetul, fără a împovăra inutil bugetul familiei pentru a deveni proprietarul mașinii, în timp ce ați început deja să o folosiți și să faceți multă muncă cu ea.

Credit nebancar 100% online

Ce banci ofera cele mai bune credite auto ?

Unele instituții oferă un alt mod de cumpărare folosind serviciul de plată amânată. Cu toate acestea, trebuie să știți că, în acest caz, se aplică cel mai adesea condițiile pentru leasing sau împrumuturi auto, deși se face publicitate unei achiziții în care plătiți în rate și nu ar trebui percepute taxe și dobânzi. Prin urmare, este bine să verificați temeinic toate condițiile contractului înainte de a încheia o afacere.

Credit online in 30 de minute

Credit auto persoane juridice

Când aplicați pentru un împrumut auto, primul lucru care este convenit este durata împrumutului. Cu toate acestea, acest lucru este valabil și pentru anul de fabricație al mașinii pe care intenționați să o achiziționați. Cu cât mașina este mai veche, cu atât va fi mai scurtă perioada de rambursare a împrumutului. În schimb, dacă mașina are doar câțiva ani, atunci puteți conta pe un împrumut pentru perioada maximă de rambursare stabilită de instituție.

De asemenea, ar trebui să rețineți că majoritatea creditorilor doresc să încheie o tranzacție cu o anumită sumă – așa-numita deductibilă. Procentul acestei sume în raport cu suma totală a achiziției mașinii este diferit și trebuie verificat la fața locului în instituția însăși.


Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru un împrumut auto?

Documentele comune includ buletinul de identitate, adeverința de venit, informații despre vehicul și, în unele cazuri, extrasul de cont. Verifică cerințele specifice ale creditorului.

Pot obține un împrumut auto cu un istoric de credit negativ?

Da, unele companii oferă împrumuturi auto și celor cu istoric de credit mai slab. Totuși, condițiile și dobânzile pot varia în funcție de scorul de credit.

Care sunt riscurile asociate cu împrumuturile auto?

Riscurile includ dobânzi mai mari, costuri ascunse și posibilitatea de depreciere a valorii vehiculului sub valoarea împrumutului. Este important să înțelegi în detaliu termenii și condițiile.